Osnovni poslovi i zadaci :Pruža promptnu, efikasnu i ljubaznu uslugu svakom gostuAsistira kod pripreme radne stanice potrebne za dnevne operacijePo nalogu nadređenog priprema prostor blagovaonice za sve obrokeZadužen za čistoću blagovaone za vrijeme trajanja svih obrokaVrši završno čišćenje prostora personalne blagovaoneU suradnji s kuharom nadopunjuje hranu na predviđeno mjestoPrema uputi nadređenih asistira kod skladištenja artikala unutar komora te priručnih skladišta pazeći na odgovarajuće temperaturne režime i druge uvjeteSavjesno pristupa čišćenju i održavanju sve opreme i inventaraKoristi propisane sanitarne i zdravstvene uvjete rada, uvjete zaštite na radu te primjenjuje HACCP standarde u svim fazama radaDjeluje u skladu sa standardima Društva i priručnikom hotelskih operacija (HOM-Hotel Operations manual) te služi kao primjer ponašanjaObavlja i ostale poslove koji proizlaze iz potreba rada hotela i prema nalogu nadređenih