
VODITELJ KUHINJE (m/ž)
- Krk, Primorsko-goranska
- Stalni radni odnos
- Puno radno vrijeme
- SSS/VKV; smjer: ugostiteljski
- 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
- sposobnost usvajanja novih znanja te efikasno primjenjivanje istih na unapređenje poslovnih procesa iz područja rada
- orijentacija na gosta
- dobro poznavanje zakonske regulative iz područja rada
- sposobnost postavljanja prioriteta unutar postavljenih ciljeva
- suradnja i sposobnost za timski rad
- sposobnost procjene, uljudnost, fleksibilnost, kreativnost
- poznavanje standarda i procedura područja rada
- poznavanje tržišnih trendova iz područja rada
- Od kandidata tražimo da koordinira i upravlja cijelim timom kuhinje u smislu da sudjeluje u izradi normativa hrane i godišnjih budžeta zajedno s Voditeljem hrane i pića te hotelskim operacijama.
- Očekujemo da vodi brigu o ispravnosti namirnica, standardima i normativima hrane, planiranju tjednih i dnevnih rasporeda zaposlenik te upravlja svim procesima i materijalnim resursima u kuhinji uz kontrolu provođenja svih standarda i pravila.
- Potrebno je da koordinira i nadzire cijeli odjel kuhinje uključujući ljudske resurse, SI, OSA i potrošni materijal te održava kontakt s recepcijom radi informacija o boravku i zadovoljstvu gostiju.
- Brine o produktivnosti radnika kroz planiranje i kontrolu radnih sati te o redovnim promjenama jelovnika, sezonskih ponuda i gastro događanja, s ciljem osiguravanja visokog standarda rada kuhinje.
- radni odnos zasniva se na određeno vrijeme s probnim rokom u trajanju od 3 mjeseca s namjerom zapošljavanja na neodređeno
- sezonsku nagradu od lipnja do listopada u sveukupnom iznosu do 1220 EUR
- rad u profesionalnom i motiviranom timu
- poticajno i dinamično radno okruženje
- daljnji razvoj profesionalne karijere i sudjelovanje u edukacijama