
Šef tradicionalne dalmatinske kuhinje (m/ž)
- Hrvatska
- Stalni radni odnos
- Puno radno vrijeme
- Organizacija, koordinacija i nadzor rada u kuhinji a la carte restorana s tradicionalnom dalmatinskom kuhinjom
- Odgovornost za rad i poslovanje kuhinje
- Izrada a la carte jelovnika, sastavljanje normativa jela i odgovornost za pridržavanje normativa, usklađivanje s novim trendovima u ugostiteljstvu
- Narudžba potrebnih namirnica, nadzor preuzimanja namirnica, sirovina i materijala, briga o njihovom pravilnom čuvanju
- Briga o racionalnoj potrošnji namirnica, provođenje aktivnosti usmjerene ka optimizaciji troškova
- Odgovornost za kvalitetu jela i usluga
- Odgovornost za sanitarnu ispravnost hrane
- Odgovornost za provođenje HACCP-a u prostoru kuhinje
- Sudjelovanje u donošenju plana radne snage kuhinje
- Raspored rada kuhinjskog osoblja, uvođenje u rad i obuka novih radnika
- Minimalno 2 godine radnog iskustva na poslovima šefa kuhinje
- Izvrsno poznavanje tradicionalne dalmatinske kuhinje
- Razvijene komunikacijske vještine, pozitivan i pristupačan stav
- Fleksibilnost i spremnost na prilagodbu različitim radnim zadacima i vremenima
- Timski rad i spremnost na daljnji razvoj
- Samostalnost, dobre organizacijske vještine i proaktivan pristup svakodnevnom poslu
- Aktivno korištenje engleskog jezika
- Posao tijekom cijele godine
- Rad u dinamičnom i inovativnom radnom okruženju
- Mogućnost daljnjeg učenja i edukacije
- Organiziran smještaj i topli obrok
- Ostale pogodnosti za zaposlenike
- Stimulativna nagrada tijekom ljetne sezone