Head Chef (m/ž)

Trenkwalder Group

  • Split, Splitsko-dalmatinska
  • Stalni radni odnos
  • Puno radno vrijeme
  • Prije 2 mjeseca
Za našeg klijenta – međunarodnu grupaciju koja uskoro otvara svoj prvi objekt u Splitu, fokusiran na hranu i zabavu – tražimo pojačanje za njihov tim. Tvrtka donosi moderan koncept i visoke standarde usluge na hrvatsko tržište, a cilj im je izgraditi snažan, pouzdan i ambiciozan tim od samih početaka poslovanja.Već ste vodili kuhinjski tim, bili odgovorni za organizaciju rada i kvalitetu hrane, i spremni ste na novi profesionalni izazov? Ovo je prilika da postanete dio uzbudljivog novog projekta – od prvog dana!Molimo Vas da životopise proslijedite na engleskom i hrvatskom jeziku.Vaši zadaci
  • upravljanje kuhinjskim osobljem i koordinira pripremu hrane prema zadanim receptima,
  • nadziranje pripremu i kuhanje hrane,
  • raspoređivanje smjena kuhinjskog osoblja,
  • naručivanje namirnica i kuhinjske opreme prema potrebama i zahtjevima posla,
  • skladištenje prehrambenih proizvoda u skladu sa standardima sigurnosti hrane te prema pravilima države i tvrtke,
  • održavanje higijenskih i sigurnosnih tandarde u kuhinjskom prostoru,
  • obučavanje i educiranje svih podređenih na najvišoj razini,
  • pračenje zaliha i sastavaljanje popisa robe dvaput mjesečno ili po potrebi,
  • osiguravanje da je kuhinja čista i dobro organizirana,
  • vođenje tjednih i mjesečnih izvješća o troškovima,
  • provjeravanje i održavanje pravilne temperature čuvanja i hlađenja hrane,
  • provođenje procjene radnog učinka zaposlenika u skladu s pravilima restorana i osigurava da se obavljaju na vrijeme.
Uvjeti
  • minimalno 5 godina iskustva u kuhinji, od čega barem 2 godine kao Šef kuhinje, Sous Chef ili viši CDP,
  • iskustvo u organizaciji rada kuhinje u restoranu s višim standardima,
  • iskustvo rada u otvorenim kuhinjama,
  • odlično poznavanje toplih i hladnih kuhinja te svježe pripreme jela,
  • prednost: iskustvo s većim volumenom rada i rad na događanjima,
  • znanje o sigurnosnim i higijenskim normama (HACCP),
  • sposobnost rukovanja kuhinjskom opremom i osnovnog održavanja,
  • organiziranost, preciznost i vještine vođenja tima pod pritiskom,
  • poželjno: certifikat iz napredne higijene hrane,
  • intervju se vodi na engleskom jeziku.
Ova pozicija Vam nudi
  • rad u novom, moderno opremljenom restoranu u Splitu,
  • uloga od početka poslovanja – prilika za kreiranje procesa i kulture rada,
  • konkurentna primanja i mogućnost napredovanja,
  • podrška međunarodnog brenda s profesionalnim pristupom radu,
  • edukacije, treninzi i razvoj kroz praksu i mentorstvo,
  • stabilno radno okruženje koje vrednuje kvalitetu i profesionalnost.
Trenkwalder kadrovske usluge d.o.o.

Trenkwalder Group