
VODITELJ RESTORANA (m/ž)
- Orebić, Dubrovačko-neretvanska Korčula, Dubrovačko-neretvanska
- Stalni radni odnos
- Puno radno vrijeme
- VŠS/SSS; smjer: ugostiteljski smjer-konobar
- 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima
- dobro poznavanje standarda i procedura područja rada kojim rukovodi
- razumijevanje strateških ciljeva i ciljeva poslovnog plana OJ
- razvijene vještine (govorne) komunikacije i prodaje ugostiteljskog proizvoda
- sposobnost usvajanja novih znanja te efikasno primjenjivanje istih na unapređenje poslovnih procesa iz područja rada
- samoinicijativnost i samostalnost u obavljanju poslova i rješavanju problema
- sposobnost postavljanja prioriteta unutar postavljenih ciljeva
- sposobnost za timski rad
- znanje (govor) 2 strana jezika
- poznavanje rada na računalu (u Windows okruženju)
- rukovođenje (planiranje, organizacija, vođenje, kontrola) radom restorana
- implementiranje i praćenje svih standarda, pravila i procedura vezanih za hranu i piće,
- edukacija, organizacija i kontrola rada svih zaposlenih unutar odjela te uspješno provođenje radnih procesa na svim prodajnim mjestima unutar odjela (restoran i barovi)
- odgovornost za cjelokupni sustav naplate unutar odjela te vodi brigu o stanju zaliha i pravovremenom naručivanju optimalnih količina pića i ostalog materijala
- odgovornost za poslovanje organizacijske jedinice u okvirima usvojenog plana i u skladu s pozitivnim propisima,
- obaveza pridržavanja higijensko-sanitarnih propisa, pravila zaštite na radu i zaštite od požara,
- odgovornost za pravovremeno, kvalitetno i uredno obavljanje poslova sukladno pozitivnim propisima, uzancama, pravilima struke, standardima, te uputama nadređenog,
- radni odnos zasniva se na određeno vrijeme s probnim rokom u trajanju od 3 mjeseca s namjerom zapošljavanja na neodređeno
- sezonsku nagradu od lipnja do listopada u sveukupnom iznosu do 1220 EUR
- rad u profesionalnom i motiviranom timu
- poticajno i dinamično radno okruženje
- daljnji razvoj profesionalne karijere i sudjelovanje u edukacijama